| Вашета представа за Пират | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ship of the line Върховен Адмирал
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
Character sheet Професия:: Ранк::
| Заглавие: Вашета представа за Пират Вто Мар 06, 2007 5:17 pm | |
| ЕЕЕ.Как смятате след като толкова дълго обсъждаме почти само пиратите?
БТВ аз искам да ви кажа че като на повечето имсе каже ВЕТРОХОД първото което им хрумва е млад мъж-пич с дълга коса и търсещ авантюрите и приключенията на борда на бързоходен кораб.В допълнение за момчетата са коравите морски битки и дуели а за момичетата-АААААААААААААХ Романтика. По малките пък си мислят наивно за онзи класически образ на нисък с дървен крак,папагал,кука и превръзка на окото пират с черна брада и сабя-смехория!!!!
Ако искате обаче истината тя щв ви разочарова!
Пиратите-60% от тях са били разгащени кръвожадни и безпощадни морски разбойници които често са се пропивали след 1-2 напдания и са се накълцвали взаимно докато не се избият докрак.Около 30% са пак жестоки убийци но със здрава ръка и дисциплина са успявали да нападат успешно с години но пък доста са били избивани по доста жесток начин. И едва някакви си пет шест процента са онези романтични млади авантюристи повечето от които са свършвали на дъното. Но нали знаете писателите намират музата във всичко и от жестокост правят романтика. Другите нищожни проценти които на моменти са стигали до 20% са онези изстрадали души като Емилио ди Роканера (ЧЕРНИЯ КОРСАР) които са търсели сладкото отмъщение.
Лично аз си падам по Отмъстителите.За мен те трябва да са високи,силни и УМНИ,владееще поне 3 езика,МНОГО БОГАТИ със силен кораб и верен екипаж-това е за мен як пират. Изстрадал но търсещ мъст. Това е то. Другото са сбирщина крадци по море!!!! | |
|
| |
The_Admiral Адмирал
Брой мнения : 375 Age : 31 Registration date : 11.01.2007
Character sheet Професия:: Адмирал Ранк:: Адмирал
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Вто Мар 06, 2007 6:03 pm | |
| Спор4ед мен има два вида пирати.Едните са пияните празноглавци които само грабят, а другите са тези които пак грабят, но спазват правилата на играта.Ее например вземете барбоса.Той граби пали и убива, но се държи прилично. | |
|
| |
jacksparrow Pirate Captain
Брой мнения : 217 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Вто Мар 06, 2007 10:45 pm | |
| Балбоса* И аз го грешах защото в саунд трака пишеше Барбоса но е балбоса истеглих субтитрите за карибски пирати 1 на англ и си пише баЛбоса. Сори ако от мене е излязла грешката | |
|
| |
The_Admiral Адмирал
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 7:02 am | |
| ОО аз не обръщам внимание на имената.Преди да си дръпна саундтрака му виках Барбароса | |
|
| |
Via_Negativa Пиратска Лейди
Брой мнения : 42 Registration date : 04.03.2007
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 3:46 pm | |
| Ааах,пирати... Айде като единствената женска наоколо да се изкажа... Мда,море,разбойници,опасности,забранена любов...муах...романтика. Не,извън кръга на шегата и аз харесвам отмъстителите... Стари семейни вражди,блях,на бой за любимата. | |
|
| |
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 4:42 pm | |
| мен си ме кефи якия бой като потапят испански галеон-ПРОСТО КЛАСИКА!!!!
Не се падам толкова романтик,колкото дете на морето и неговите "изисквания" а любовта ... тя си идва сама | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 9:10 pm | |
| Романтика ли чух (джаки бой се обръща все е чул собственото си име) Второто ми име ли чух??? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 9:31 pm | |
| Oh my gosh... *пиратската лейди се обръща кръгом и се скрива в каютата си докрая на вечността 6.- * | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 10:11 pm | |
| Линейният кораб се обръща готов да смачка малко pirate scum
ЕЕ джак какво ще каеш по въпроса!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Сря Мар 07, 2007 10:31 pm | |
| Елате повече... Черната перла ще и се ослади един линеен кораб... | |
|
| |
The_Admiral Адмирал
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 8:51 am | |
| Аз си падам по абордажа.Според мен 1000 комара са по опасни от едно куче.Няколко малки кораба от които да се прехвърлят на абордаж от няколко страни.Това е много по добро от няколко залпа и накрая повечето богатства потъват в морето. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 1:35 pm | |
| Да ама гледаш фойрверки Да до някаде е така. Ама ела настигни най.бързият кораб на карибите... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 2:26 pm | |
| Aз може би не, но гюлеттата ми... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 5:26 pm | |
| Пиратската лейди слушаша разговора на начетените господа от каютата си....и се скъсваше от смях... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 5:36 pm | |
| Ехехехееееееееееее тука нашето галеонче потъна в морето при буря от СПАМ . Айде да спрем СПАМ-а ко ше каете. | |
|
| |
The_Admiral Адмирал
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 6:02 pm | |
| Защо бе, чудесен баласт е. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират Чет Мар 08, 2007 6:04 pm | |
| Бурята е от СПАМ не кораба. СПАМ който ти ше затриеш веднага | |
|
| |
Pirate Girl Юнга
Брой мнения : 6 Localisation : sofia Registration date : 10.06.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вашета представа за Пират | |
| |