Sea_devil Юнга
Брой мнения : 5 Localisation : Sofiq Emploi : ??? Loisirs : ??? Registration date : 31.05.2007
Character sheet Професия:: Ранк::
| Заглавие: ^^ Чет Май 31, 2007 5:34 pm | |
| Здравейте^^....Аз съм АСен^^.........Аз съм от София ,но живея (ваканцийте) в Карлово,Варна и Бургас^^ Плавам с баща си който е актьор и постоянно е зает ама всеки път когато можеме плаваме^^Той е Христо Мутафчиев ама стига за мене......много ме кефи форумчето......Наскоро гледах карибски пирати 3 и много ми хареса.....^^ | |
|
ShadowMan Навигатор
Брой мнения : 241 Age : 32 Localisation : оф и аз незнам къде съм Emploi : Лай иу Шът Тне Фък Ъп Loisirs : Pirates Of The Caribbean,Spider-Man Registration date : 14.03.2007
| Заглавие: Re: ^^ Чет Май 31, 2007 5:36 pm | |
| Оо здравей добре дошъл дано скромното форумче на Шип ти хареса а и ще се зарадва много ако си активен | |
|
Ship of the line Върховен Адмирал
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
| Заглавие: Re: ^^ Пет Юни 01, 2007 8:01 am | |
| Добре дошъл Sea devil! Радвам се много че форума ти харесва и се надявам да останеш при нас! Аз съм Явор и съм от Варна, приятно ми е!
Въпроса ми е на какво плаваш? Ако е яхта би ли ми казал от кой клас е, разполага ли със спинакер, колко метра, възраст, участвате ли в регати? Ако желаеш можеш и снимки да сложиш. | |
|
Sea_devil Юнга
Брой мнения : 5 Localisation : Sofiq Emploi : ??? Loisirs : ??? Registration date : 31.05.2007
| Заглавие: Re: ^^ Пет Юни 01, 2007 7:27 pm | |
| Яхта е ама......знам само,че плава супер бързо(една от петте най-бързи в БГ)(Баща ми ми го каза^^) Ако искаш мога да го питам за тея неща^^ | |
|
Ship of the line Върховен Адмирал
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
| Заглавие: Re: ^^ Пет Юни 01, 2007 7:31 pm | |
| Да разбира се ако имаш желание! Петте най-бързи! Еха яко. Едномачтова Bavaria Racing Class или X-class трябва да е. Иначе ТОП 1 е прочутата Петра на ВК Понтос на която съм имал честта да се кача! | |
|
The_Admiral Адмирал
Брой мнения : 375 Age : 31 Registration date : 11.01.2007
Character sheet Професия:: Адмирал Ранк:: Адмирал
| Заглавие: Re: ^^ Съб Юни 02, 2007 9:23 am | |
| Хмм, я поясни, дай име и снимки. | |
|