jacksparrow Pirate Captain
Брой мнения : 217 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
Character sheet Професия:: Ранк::
| Заглавие: Как прекарвате свободното си време, лятото, купоните... Сря Юни 20, 2007 12:33 pm | |
| Как я карате Общо взето тва питам. Нещо като спамърска тема в която да може да споделите проблемите, си как прекарвате деня, лятото, морето и купоните п.п. Да раздвижа малко форума а | |
|
Ship of the line Върховен Адмирал
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
Character sheet Професия:: Ранк::
| Заглавие: Re: Как прекарвате свободното си време, лятото, купоните... Сря Юни 20, 2007 3:14 pm | |
| Ми как...През свободното си време съм или навън с Адмирала с колелетата и още няколко авери или цъкам на компа. Като сме с колелетата 70% от времето прекарваме на яхтата. Коагто се събере екипажа си плаваме но в повечето време сме сами и само седим без да плаваме! Имаме шанса тази година да ходим и на регати което също е част от времето. Сега след 2-3 седмици сме на ексурзия с класа си (Адмирала също ще идва макар че не ми е от класа). Иначе си цъкам на компа, гледам ТВ, чета и т.н. Почти цялото си фрии тайм обаче съм навън с колелото с адмирала и другите изроди и това е! | |
|
The_Admiral Адмирал
Брой мнения : 375 Age : 31 Registration date : 11.01.2007
Character sheet Професия:: Адмирал Ранк:: Адмирал
| Заглавие: Re: Как прекарвате свободното си време, лятото, купоните... Сря Юни 20, 2007 8:38 pm | |
| Пфф, мислех че това лято ще е скучно, четвърта година пак да го прекарамв компанията на шип , но не.Така съм си запълнил времето че май ще тоида на море само ако явката се ядоса и не ме метне през леера на яхтата. Та сега имам две три свободни седмици в началото, после съм в дойчланд, за представа си няма колко дни, после надявам се да плаваме поне 3 пъти на седмица (ама надали тая година), работя по два проекта от училище (единия от които международен), отделям време за компа, изтърквам си клавиатурата да програмирам, за да мога дохгодина да кръшкам от информатиката, та общо взето ми оставсва много малко свободно време. Е разбира се в графика съм включил по половинката от всеки ден за каране на колело (само че ако си оправя гумата). | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как прекарвате свободното си време, лятото, купоните... | |
| |
|