Todri Юнга
Брой мнения : 14 Registration date : 10.01.2007
| Заглавие: Обработвани снимки Пет Ное 09, 2007 9:20 pm | |
| Здравейте, аз, за да не бъда забравен, а и да упражня някои знания относно обработване на картини реших да се заема със темата ветроходи. Тук има много да се прави. Отварям темата и ще пускам някои обработвани от мен снимки. Някого от Вас сигурно също има готови или мисли да прави - нека ги пусне тук, защото не би ми харесало да има само мои изображения. Тук ще пускам и оригинала, а понеже не бързам засега ще пусна само една бързо обработка на снимка на ветроход във рисувана картина. Нека в тази тема свободно да се обсъждат обработките и призовавам и насърчавам критиката като стойностна критика било то положителна или отрицателна... но с цел подобряване на уменията на потребителите пускащи обработки(нека повторя бих искал да насърча повечето потребители да пускат колкото може повече техни обработки. Ето го първото примерно изображение в следващите дни при добро желания ще пускам още. Длъжен съм да пусна и оригинала. Него може да видите ТУК | |
|
Ship of the line Върховен Адмирал
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
Character sheet Професия:: Ранк::
| |
jacksparrow Pirate Captain
Брой мнения : 217 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Заглавие: Re: Обработвани снимки Съб Ное 10, 2007 12:45 am | |
| Ай ай сър. абсолютно съгласен ного интересна обработка и наистина е много приятна за гледане | |
|
Todri Юнга
Брой мнения : 14 Registration date : 10.01.2007
| Заглавие: Re: Обработвани снимки Пон Ное 12, 2007 10:58 pm | |
| | |
|
Ship of the line Върховен Адмирал
Брой мнения : 621 Age : 32 Localisation : На регата с "Шедар" Emploi : Ветроходец Loisirs : Яхти, кораби, Стар Уорс, Литература Registration date : 08.01.2007
| Заглавие: Re: Обработвани снимки Вто Ное 13, 2007 4:25 pm | |
| Хмм, доста интересно... само че вълните нямат гребени които поражда усещането че корабът не е в буря а в балбукаща вода Като цяло обаче е доста готин замисълът! И все пак бурите са най-трудни за рисуване понеже имат много детайли... Другото важно нещо е че в буря корабът изглежда много по разлчино отколкото в спокойно време... усеща се напрежение в платната и корпуса като цяло... Затова според мен не е много добре да се слага кораб от картинка в спокойно време в буря понеже се получава много неестествено! Можеше да направиш бурята зад него сякаш го гони... тези картинки са много интересни поне за мен... Иначе на картинките можете да видите типична бригантина. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обработвани снимки | |
| |
|